HTC 10 evo‎

< < Menu

Använda HTC Connect för att dela din media

Innan du börjar se till att du har ställt in högtalarna, TV:n eller apparaten så att de ansluts till ditt Wi‍-Fi-nätverk. Se dess dokumentation om hur man ställer in den.
  1. Öppna och spela musik eller annat medieinnehåll som du vill dela från din telefon.
  2. Svep uppåt med tre fingrar på skärmen.
    Bilden visar hur man utlöser HTC Connect.
  3. Välj den enhet som du vill ansluta till.
    Bilden visar HTC Connect skärmmeddelande.
  4. När den är ansluten, använd din telefon för att kontrollera volymen, pausa eller återuppta uppspelningen med mera.
  5. För att stoppa trådlös mediadelning och koppla ifrån enheten, svep ned med tre fingrar på skärmen.