HTC 10 evo‎

< < Menu

Vad är HTC Connect?

Med HTC Connect kan du trådlöst strömma musik eller video från din telefon till dina högtalare eller TV genom att bara svepa uppåt på skärmen med 3 fingrar.

Du kan strömma media till följande typer av enheter:

• AirPlay högtalare eller Apple TV
  • Blackfire kompatibla multirumshögtalare för flera rum
  • Multirumshögtalare som stöder Qualcomm AllPlay smart medieplattform
  • DLNA kompatibla högtalare och TV
  • Miracast kompatibla visningsenheter
  • Chromecast kompatibla visningsenheter.
  • Bluetooth högtalare
  • HTC-certifierade elektriska apparater för konsumenter eller tillbehör som har HTC Connect-logotypen:
    Bild av HTC Connect-logotypen.
Obs!: Vissa enheter måste sammankopplas innan du kan dela dem.

För att se en lista över de enheter eller tillbehör som stöds, gå till https://connect.htc.com/certified-devices.html. För mer information om HTC Connect, se https://connect.htc.com/index.html.