HTC 10 evo‎

< < Menu

Installera ett digitalt certifikat

Använd klient- och Certifikatutfärdare (CA)-digitala certifikat så att HTC 10 evo kan få tillgång till VPN- eller skyddade Wi‍-Fi-nätverk och även för att ge autentisering till säkra servrar online. Du kan få ett certifikat från din systemadministratör eller hämta det från webbplatser som kräver autentisering.
Viktigt:
  • Du måste ställa in en PIN-kod eller ett lösenord för låsskärmen innan du installerar ett digitalt certifikat.
  • Vissa program som t.ex. din webbläsare eller e-postklient låter dig installera certifikat direkt i programmet. Se programmets hjälpavsnitt för mer information.
  1. Spara certifikatfilen i rotkatalogen på HTC 10 evo eller på minneskortet.
  2. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhet.
  3. Tryck på Installera från SD-kort.
  4. Bläddra till certifikatet och välj det.
  5. Ange ett namn för certifikatet och välja hur det ska användas.
  6. Tryck på OK.