HTC 10 evo‎

< < Menu

Hantera e-postmeddelanden

E-post-programmet gör det enkelt att sortera, flytta eller radera dina e-postmeddelanden.

Sortera e-postmeddelanden

Anpassa hur du vill sortera dina e-postmeddelanden.

I inkorgen för e-postkontot trycker du på Fler alternativknapp > Sortera och välj mellan sorteringsalternativen.

Flytta e-postmeddelanden till en annan mapp

1. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  2. Välj de e-postmeddelanden du vill flytta.
    Tips: För att välja alla, välj först ett e-postmeddelande och tryck sedan på Fler alternativknapp > Markera alla.
  3. Tryck på Flytta till och välj sedan en mapp.

Radera e-postmeddelanden

1. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  2. Välj de e-postmeddelanden som du vill radera.
    Obs!: För att välja alla, välj först ett e-postmeddelande och tryck sedan på Fler alternativknapp > Markera alla.
  3. Tryck på Ta bort.