HTC 10 evo‎

< < Menu

Kontrollera din e-post

E-post-programmet används för att läsa, skicka och organisera e-postmeddelanden från ett eller flera e-postkonton som du konfigurerat i telefonen.

1. Från Startsidan tryck på och sedan på E-post. Inkorgen för ett av dina e-postkonton visas.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på ett e-postmeddelande för att läsa det.
    • För att visa e-postmeddelanden i en annan e-postmapp, tryck på Fler alternativknapp > Mapp, och tryck sedan på den mapp som du vill visa.
    • Växla mellan e-postkonton eller visa e-postmeddelanden från alla dina konton genom att trycka på Visa meddelandepanel.
      Välja olika skärmar för e-postkonton
    • För att ändra inställningar för ett e-postkonto väljer du kontot först och trycker sedan på Fler alternativknapp > Inställningar.

Organisera din inkorg

Har du en hel hög med e-postmeddelanden i din inkorg? Organisera dina e-postmeddelanden i flikar för att snabbt hitta de meddelanden du behöver.
  1. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  2. I inkorgen, tryck på Fler alternativknapp > Redigera flikar.
  3. Markera de flikar som du vill lägga till i inkorgen.
  4. För att ordna flikarna, dra Dragbara objekt och flytta sedan fliken till dess nya plats.
  5. Tryck på Klar.
  6. Svep till fliken du har lagt till för att kontrollera dina e-postmeddelanden.