HTC 10 evo‎

< < Menu

Ändra uppspelningshastigheten på en video i slow motion

Justera uppspelningshastigheten på en utvald sektion i en video i slow motion.
Viktigt: Du kan endast ändra uppspelningshastighet på videoklipp som har spelats in med slow motion i Kamera-appen.
  1. På startsidan, tryck på och leta sedan upp och klicka på Foton.
  2. Hitta och tryck på miniatyrbilden på en slow motion-video för att visa den i helskärmsläge.

Slow motion-videor är markerade med -ikonen på miniatyrbilden.

3. Tryck på skärmen för att visa skärmkontrollerna.
  4. Rama in sekvensen som du vill sakta ner genom att flytta vänster och höger skjutreglage.
  5. Tryck på Knappen Spela upp video för att se resultatet.

Du kan fortfarande justera uppspelningshastigheten medan du förhandsgranskar.