HTC 10 evo‎

< < Menu

Vad du kan göra på Google Foto

Här är några av de saker du kan göra när du använder Google Foto på telefonen.
  • Visa, redigera och dela foton och videor som du har tagit på din telefon. Du kan även få tillgång till mediafiler som tidigare säkerhetskopierats till ditt Google-konto.

Om du ser eller på en miniatyrbild så betyder det att mediefilen har bara lagras på telefonen och har inte säkerhetskopieras än till ditt Google-konto. Utan denna ikon betyder det att fotot eller videon redan har säkerhetskopierats till ditt konto.

• För att välja foton och videor kan du trycka och hålla ner en miniatyrbild för att välja en. Tryck på ett datum för att välja alla mediafiler under det. Eller tryck och håll ner en miniatyrbild som första val och sedan dra fingret till det sista objektet som du vill markera.
  • Redigera RAW-foton som tagits med HTC:s Kamera-app.
  • Lägg till Hyperlapse effekter till dina videor.
  • Ändra hastigheten på dina slow motion-videor.
Tips: Om du vill veta mer om Google Foto trycker du på Visa meddelandepanelknappen > Hjälp. Eller så kan du besöka support.google.com/photos.