HTC 10 evo‎

< < Menu

Kontrollera Väder

Använd programmet och widgeten Väder för att kontrollera aktuellt väder och se väderprognoser för de kommande dygnen. Utöver vädret på din aktuella position visar det här programmet även väderprognoser för andra orter i världen.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Väder. Du ser vädret för olika städer, inklusive där du är.
  2. Tryck på en stad för att visa väderinformationen.
  3. Svep med fingret till flikarna Varje timme och Prognos för att visa prognosen för den valda platsen.
  4. För att se vädret i andra städer trycker du på Visa ikon för rullgardinsmenyn och välj sedan önskad stad.
  5. För att lägga till fler städer trycker du på Lägg till och anger sedan platsen.
  6. För att ändra temperaturskalan, uppdateringsschemat och mer tryck på > Inställningar.
Dina inställningar i programmet Väder styr även väderinformationen som visas i Klocka.