HTC 10 evo‎

< < Menu

Styra musikuppspelning från HTC Ice View

Spela upp en låt på din telefon och stäng sedan HTC Ice View-skalet för att se uppspelningskontrollerna.
  1. Medan en låt spelas upp i programmet Spela musik och HTC Ice View-skalet är stängt kan du dubbeltrycka på skalet för att väcka skärmen.

Uppspelningskontrollerna visas nu på skalet.

2. Du kan:
    • Tryck på eller svep nedåt på för att pausa uppspelningen. Tryck eller svep uppåt på för att återuppta uppspelningen.
    • Tryck på eller svep åt höger på för att gå till föregående låt. Tryck på eller svep åt vänster på för att gå till nästa låt.
    • Tryck på VOLYM-knapparna för att justera volymen.