HTC 10 evo‎

< < Menu

Starta kameran från HTC Ice View

Du kan öppna och använda Kamera-appen direkt på HTC Ice View.

1. Lyft telefonen i stående läge.
  2. Svep genast nedåt två gånger på HTC Ice View.
    Obs!: Sveplängden måste överstiga 3 cm.
  3. Ta en bild eller spela in en video direkt från skalet.

Problem med att starta kameran?

Om du inte kan starta Kamera-program från HTC Ice View-skalet, kontrollera om funktionerna Öppna kameran när skärmen är avstängd och Öppna kameran från Ice View startsida är påslagna.
  1. På startsidan, tryck på och leta sedan upp och klicka på Ice View.
  2. Välj alternativen Öppna kameran när skärmen är avstängd och Öppna kameran från Ice View startsida.