HTC 10 evo‎

< < Menu

Visa programmeddelanden på HTC Ice View

Telefonen ger dig snabb tillgång till meddelanden och program—inklusive Kamera-programmet—utan att öppna skalet.
  1. För att väcka HTC-telefonen, tryck två gånger på HTC Ice View.
  2. När du ser programmeddelanden, dra åt vänster eller höger för att se vilka typer av meddelanden som du har fått.
  3. Svep uppåt för att bläddra igenom meddelanden av en viss typ och svep sedan åt vänster eller höger för att kontrollera dina meddelanden individuellt.
  4. Svep nedåt på skalet för att rensa meddelandena.
Du kan också snabbt utföra åtgärder med HTC Ice View-skalet som att ringa upp ett missat samtal eller stänga av ett alarm.