HTC 10 evo‎

< < Menu

Skapa ett upplåsningsmönster för vissa program

Lägga till ett säkerhetsmönster till vissa installerade program som du anser vara privata. Genom att låsa dessa program så att de kräver ett upplåsningsmönstret när programmet öppnas, gör att andra inte kan komma åt det utan din tillåtelse.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Boost+.
  2. Tryck på Lås program.
  3. Rita önskat upplåsningsmönster.
  4. Du kan logga in på ditt Google-konto eller svara på en säkerhetsfråga. Detta fungerar endast som din autentiseringsmetod för att återställa upplåsningsmönstret.
  5. Tryck på på/av-knappen bredvid ett program för att kräva ett upplåsningsmönster för att öppna det.
  6. Tryck på .
Tips:
  • För att ändra programmets upplåsningsmönster trycker du på Lås program och ritar därefter ditt upplåsningsmönster. Tryck på Fler alternativknapp > Ändra mönster.
  • Om du vill använda ditt fingeravtryck för att låsa upp program trycker du på Lås program. När du tillfrågas att rita upplåsningsmönstret trycker du på Fler alternativknapp och väljer alternativet Använd fingeravtryck för att låsa upp.