HTC 10 evo‎

< < Menu

Slå på Spelbatteriförbättring för valda spel

När du lägger till ett program till listan Spelbatteriförbättring optimerar telefonen automatiskt systemresurserna medan du spelar. Detta hjälper att förlänga telefonens batteritid.
Obs!: Denna funktion kanske inte är tillgänglig på alla telefoner.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Boost+.
  2. Tryck på Spelbatteriförbättring.
  3. För att lägga till ett spel i listan, tryck på Lägg till och välj sedan ett eller flera program att ta med.
  4. Tryck på Lägg till.
  5. På skärmen Spelbatteriförbättring tryck på Av/på-knappen bredvid ett program för att slå på den.

När du tillfrågas, kan du välja att öppna programmet och kontrollera om det optimerade resultatet passar dina visningspreferenser.

Tips: För att ta bort ett program från listan, tryck på Fler alternativknapp > Ta bort. Markera en eller flera program och tryck på Ta bort.