HTC 10 evo‎

< < Menu

Manuell rensning av skräpfiler

Radera regelbundet skräpfiler som skräpar ner ditt lagringsutrymme eller bromsar telefonens prestanda.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Boost+.
  2. Tryck på Rensa skräp.

Boost+-programmet visar hur mycket av lagringsutrymmet används av olika skräpfiler, t ex cache-filer, reklamfiler, temporära filer och program-installatörer.

3. Markera eller rensa de skräpfilstyper som du vill ta bort.

Du kan trycka på bredvid en kategori för att visa filerna under den.

4. Tryck på Rensa-knapp för att rensa skräpfiler.
Obs!: I Boost+-programinställningar kan du också välja att bli meddelad när dina skräpfiler överstiger en viss gräns eller när ett program inte används under en viss tid.