HTC 10 evo‎

< < Menu

Slå på eller stänga av Smart förbättring

Smart förbättring-funktionen gör att Boost+-programmet kan frigöra minnesutrymme automatiskt på telefonen.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Boost+.
  2. Tryck på Avinstallera knapp och välj eller rensa alternativet Smart förbättring.
  3. När du uppmanas att ställa in systembehörighet för Boost+, tryck på Fortsätt > Boost+
  4. Tryck på Tillåt åtkomst för användning På/Av-knappen.

Lägga till program till Smart förbättring-undantagslista

Du kan ställa in Boost+-programmet så att den hoppar över vissa program när den kör sina Smart förbättring-kontroller.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Boost+.
  2. Tryck på Smart förbättring.
  3. Tryck på Fler alternativknapp > Hantera program som hoppades över.
  4. Tryck på Lägg till och välj sedan vilka program som ska hoppas över.
  5. Tryck på Lägg till.