HTC 10 evo‎

< < Menu

Tidsbaserad bakgrund

Ställ in din hembakgrund så att den ändras automatiskt under dagen och natten.
Viktigt: Du kan endast använda Tidsbaserad bakgrund i Klassisk layout för startsidan.
  1. Tryck och håll ner på en tom yta på Startsidan.
  2. Tryck på Redigera aktuellt tema > Startsidans bakgrund.
  3. Tryck på Rullgardinsmeny > Tidsbaserad. Du ser då två sidminiatyrer.
  4. Tryck på Ändra bakgrund under miniatyren Dag för att välja den bakgrund som du vill visa under dagen.
  5. Välj från de förinställda bakgrunderna eller tryck på Mer för att välja från dina bilder.
  6. Tryck på Ändra bakgrund under miniatyren Natt för att välja den bakgrund som du vill visa under natten.
  7. Tryck på Klart.