HTC 10 evo‎

< < Menu

Spela upp videor på HTC BlinkFeed

Om du är ansluten till Wi‍-Fi och det finns nyheter eller inlägg på sociala medier som innehåller en video, så spelas den upp automatiskt på plattan.
  • Tryck på en videoplatta för att spela upp den i helskärmsläge. Tryck på en videoplattan titel för att öppna dess artikelsida.
  • Medan videon spelas upp, tryck på skärmen för att se uppspelningskontrollerna.
  • För att stänga av automatisk uppspelning eller om du vill att videor ska spelas upp automatiskt medan mobil data är på, tryck på Visa meddelandepanel för att öppna den utskjutbara menyn och sedan på Meny > Inställningar > Videor spelas upp automatiskt. Tryck på det alternativ som du vill ha.