HTC 10 evo‎

< < Menu

Olika sätt att lägga till innehåll på HTC BlinkFeed

Skräddarsy HTC BlinkFeed för att visa artiklar och statusuppdateringar från dina favoritnyhetskällor och appar.

Lägga till källor i HTC BlinkFeed

Lägg till nyhetskällor såsom News Republic för att välja från ett stort antal olika nyhetstjänster.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Tryck på Lägg till källor och välj sedan de källor du vill lägga till.

Välja flöden

Upptäck berättelser och artiklar om HTC BlinkFeed.
Viktigt: Du måste lägga till en nyhetskälla innan du kan välja flöden.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Bredvid News Republic, tryck på Utöka > Lägg till ämnen.
  3. Svep över skärmen för att bläddra bland kategorierna.
  4. Välj ett eller flera flöden.

Visa innehåll från dina appar och sociala nätverk

Se dina vänners inlägg i sociala nätverk eller visa innehåll från dina HTC-appar i HTC BlinkFeed.
Viktigt:
  • Du måste logga in på ditt sociala nätverk innan du kan skicka en statusuppdatering från HTC BlinkFeed.
  • När du lägger till ett socialt nätverk till HTC BlinkFeed måste du ge HTC Sense behörighet att komma åt det.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Tryck på Lägg till källor och välj sedan de program och sociala nätverk du önskar.

Söka efter och lägga till ett intressant ämne

Letar du efter ett mer specifikt ämne? Söka efter och välja intressanta ämnen att visa i HTC BlinkFeed.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Bredvid News Republic, tryck på Utöka > Lägg till ämnen.
  3. Tryck på Sök ämnen och sedan på Sök ämnen och skriv in sökorden för det du letar efter.
  4. Tryck på ett resultat för att lägga till det i Mina ämnen i News Republic-appen.