HTC 10 evo‎

< < Menu

Rekommendationer om restauranger

Vet du inte vad du ska äta? Få rekommendationer om restauranger i närheten i HTC BlinkFeed.
Viktigt: Se till att du har lagt till personligt innehåll till HTC BlinkFeed. Se Olika sätt att lägga till innehåll på HTC BlinkFeed.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Tryck på Lägg till källor och se till att Måltidsrekommendationer är markerat. När du tillfrågas ge HTC Sense Home behörighet att komma åt din plats och personlig användardata.

För att få rekommendationer om restauranger måste du använda HTC BlinkFeed varje dag. Restaurangrekommendationer kommer att visas som en platta i HTC BlinkFeed och kan också visas på låsskärmen.

Se rekommendationer om restauranger

Se bilder på restaurangen, få vägbeskrivningar till restaurangen och mer.
  1. När du ser en bricka för en rekommendation om restaurang, tryck på den för att se mer information.
  2. Du kan göra följande:
    • Tryck på foto-brickan eller Visa foton för att bläddra bland foton på restaurangen.
    • Tryck på kartikonen eller adressen för att se stället och få en vägbeskrivning till restaurangen.
    • Om du ser ett telefonnummer tryck på telefonnumret för att ringa restaurangen.
    • Om de finns tryck på prickarna längst ned eller svep åt vänster för att se fler alternativ.