HTC 10 evo‎

< < Menu

Överföra foton, videor och musik mellan telefonen och datorn

Det finns olika sätt för att överföra din media från eller till datorn.
  • Anslut HTC 10 evo till datorn. Din dator kommer att känna igen den som en flyttbar USB-enhet och du kan kopiera dina media mellan dessa. Se Kopiera filer mellan HTC 10 evo och din dator.
  • Ladda ner och använd HTC Sync Manager-programvaran till datorn. Du kan ställa in den automatiskt för att få musik, foton och videor från HTC 10 evo till datorn. Du kan också synkronisera spellistor från datorn till telefonen.

Om du har en iPhone kan du även ansluta den och överföra kamerarullens foton till datorn genom att använda HTC Sync Manager. Anslut då HTC 10 evo igen och kopiera över dem.

Se hjälpen för HTC Sync Manager eller användarhandboken för mer information.
  • Använd en molnlagringstjänst för att ha din media på en plats så att du kan hantera den var du än är—på datorn, HTC 10 evo och andra mobila enheter.