HTC 10 evo‎

< < Menu

Andra sätt att få kontakter och annat innehåll

Det finns olika sätt att lägga till kontakter och annat innehåll till HTC 10 evo.
Innehållskälla Hur man överför
Synkronisera med din dator

Använd HTC Sync Manager för att synkronisera kontakter, dokument, spellistor osv. mellan HTC 10 evo och din dator som kör operativsystemet Windows eller OS X.

Du kan också använda det för att överföra din iTunes-säkerhetskopia som innehåller kontakter, meddelanden och annat innehåll från en iPhone från datorn till HTC 10 evo.

Google-konto Google-kontakter importeras till HTC 10 evo efter att du har loggat in på ditt Google-konto. Du kan även skapa fler Google-kontakter direkt från HTC 10 evo.
Sociala nätverkskonton Logga in på dina sociala favoritnätverk för att synkronisera kontaktinformation från dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC 10 evo synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync Server på din arbetsplats.
Outlook.com-konto Synkronisera personliga kontakter från ditt Microsoft Outlook.com-konto.
Telefonkontakter Du kan skapa kontakter lokalt på HTC 10 evo, om du inte föredrar att spara dem på dina konton online.
nano-SIM-kort Kopiera alla dina nano-SIM-kontakter till HTC 10 evo.