HTC 10 evo‎

< < Menu

Starta om HTC 10 evo (Hård omstart)

Om HTC 10 evo har en ihållande problem som inte kan lösas, kan du göra en fabriksåterställning (kallas även för hård återställning eller huvudåterställning). En fabriksåterställning återställer telefonen till sitt ursprungsläge — stadiet innan du slog på telefonen för första gången.
Viktigt: Fabriksåterställning kommer ta bort alla data på din telefons lagringsutrymme, inkluderat appar du laddat ned och installerat, och dina konton, filer och system och appdatainställningar. Se till att säkerhetskopiera all data och alla filer som du vill behålla innan du utför en fabriksåterställning.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhetskopiering och återställning.
  2. Tryck på Återställ standardinställningar.

För att undvika att radera media och andra data från minneskortet, se till att du inte väljer alternativet Radera SD-kort.

3. Tryck på Återställ telefon.
  4. Tryck på OK.
Obs!: En fabriksåterställning kanske inte raderar all data från telefonen permanent, inklusive personlig information.