HTC 10 evo‎

< < Menu

Kopiera filer mellan HTC 10 evo och din dator

Du kan kopiera musik, foton och andra filer till HTC 10 evo.
Viktigt:
  • Spara och stäng filerna innan du kopierar dem från datorn till HTC 10 evo eller tvärtom.
  • Om du använder minneskortet som internminne, kommer datorn bara att visa minneskortets innehåll.
  1. Anslut HTC 10 evo till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. Lås upp skärmen på HTC 10 evo om den är låst.
  3. När du får ett popup-meddelande som frågar om du vill använda USB för filöverföringar, tryck på Ja.

Om du inte ser detta meddelande, öppna meddelandepanelen och tryck på Använd USB för meddelanden och tryck därefter på Överföra filer.

Du kommer då att se alternativ för visning eller importering av filer på datorskärmen.

4. Välj att visa filer.
  5. Kopiera filer från datorn till HTC 10 evo eller tvärtom.
  6. Efter att ha kopierat filerna koppla bort HTC 10 evo från datorn.