HTC 10 evo‎

< < Menu

Kopiera eller flytta filer mellan telefonens lagringsutrymme och minneskortet

Gå till Inställningar för att visa och hantera filer på telefonens lagringsutrymme och minneskortet. Om du använder minneskortet som flyttbar lagringsmedia kan du kopiera eller flytta filer mellan telefonens lagringsutrymme och minneskortet. Du kan även kopiera eller flytta filer till eller från en extern USB-lagringsenhet när den är ansluten till HTC 10 evo.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Lagring.
  2. Tryck på Telefonens lagringsutrymme > Utforska eller tryck på minneskortets namn.

Eller tryck på extern USB-lagringsenhet om du har en sådan ansluten.

3. Öppna mappen som innehåller de filer du vill kopiera eller flytta.
  4. För att markera eller avmarkera filer:
    • Tryck och håll en fil för att markera den. För att välja flera filer, tryck på varje fil.
    • Tryck på en fil för att avmarkera den.
    • För att välja alla filer, tryck och håll en fil först, och sedan tryck på > Markera alla.
  5. Tryck på och sedan på Kopiera till eller Flytta till.
  6. I den utskjutbara menyn som öppnas väljer du vilken typ av lagring du vill kopiera eller flytta till och öppna sedan målmappen.
  7. Tryck på Kopiera eller Flytta.