HTC 10 evo‎

< < Menu

Flytta ett program till eller från lagringskortet

När telefonen lagringsutrymme håller på att ta slut kan du flytta nerladdade program och dess data till minneskortet om kortet har konfigurerats som intern lagring.

Om du behöver formatera om minneskortet, se till att flytta alla program och dess data tillbaka till telefonminnet innan du formaterar kortet.

Viktigt: Förinstallerade appar kan inte flyttas. Vissa program från tredje part som du har hämtat och installerat på telefonminnet kanske inte kan flyttas till minneskortet.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Lagring.
  2. Tryck på Telefonens lagringsutrymme > Program om du vill flytta ett program från telefonminnet till minneskortet.

Eller tryck på minneskortets namn och sedan på Program om du vill flytta ett program från minneskortet tillbaka till telefonminnet.

3. Tryck på ett program som du vill flytta.
  4. Tryck på Ändra och sedan där du vill flytta det.
  5. Tryck på Flytta.