HTC 10 evo‎

< < Menu

Ringa ett samtal med Smart dial

Du kan antingen slå ett nummer direkt eller använda Smart dial för att snabbt ringa ett samtal. Smart dial söker efter och ringer ett samtal från en lagrad/synkroniserad kontakt eller telefonnummer från din samtalshistorik.
  1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna appen Telefon.
  2. Ange telefonnumret eller de första bokstäverna i kontaktens namn för att se matchande kontakter.
  3. För att se alla siffror och kontakter som matchar trycker du på numret (t.ex 8 matchande).
  4. Tryck på den kontakt som du vill ringa.
    Tips:
    Om telefonnumret har en anknytning, tryck på efter anslutning till huvudledningen och ring sedan anknytningsnumret.

Ringa ett samtal med din röst

Ring en kontakt handsfree med hjälp av rösten.
  1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna appen Telefon.
  2. Tryck på .
  3. Säg namnet på den kontakt som du vill ringa. Säg t.ex. "‍Ring [personens namn i telefonboken]."‍
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att ringa.