HTC 10 evo‎

< < Menu

Ta ett RAW-foto

Vill du behålla mer detaljer i dina bilder eller fixa belysningen i efterbehandlingen?Med Pro-läge kan du ta bilder som sparas som RAW-bildfiler i DNG-format tillsammans med en komprimerad JPG-version.
Obs!: RAW-bildfiler tar upp en hel del lagringsutrymme. Det rekommenderas att använda ett minneskort som standardlagring för foton och videor.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Pro. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  4. Se till att markeras. Om inte, tryck på för att ändra det.

Eller tryck på för att växla till om du bara vill spara en komprimerad JPG-version.

5. Tryck på .
Relaterade guider