HTC 10 evo‎

< < Menu

Snabbt justera exponeringen av dina bilder

Med HTC 10 evo kan du snabbt justera exponeringsnivån eller ljusstyrkan i realtid.Slå på Tryck på automatisk exponering för att automatiskt justera exponeringsnivåer när du trycker på ett mörkare område på sökarskärmen.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Foto eller Panorama. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  4. Tryck på Inställningar.
  5. Välj alternativet Tryck på automatisk exponering.
  6. Tryck på motivet för att göra det ljusare.

Justera exponeringen manuellt genom att dra fingret uppåt och nedåt.

7. När du är redo att ta fotot trycker du på .