HTC 10 evo‎

< < Menu

Ställa in dina HTC BoomSound Adaptive Audio-hörlurar

Upplev musik anpassade för dina öron när du använder dina HTC BoomSound Adaptive Audio-hörlurar med HTC 10 evo. Hörlurarna kommer att skanna dina öron för att bestämma den utgångsnivå som passar dig bäst.
Viktigt: HTC BoomSound Adaptiva Audio-hörlurarna kan endast användas med HTC 10 evo och andra kompatibla HTC-telefoner som stöder HTC BoomSound Adaptive Audio.
  1. Anslut dina HTC BoomSound Adaptive Audio-hörlurar till telefonen och sätt i hörsnäckorna i öronen.
  2. Om detta är första gången du ansluter hörlurarna och du uppmanas att ställa in en personlig ljudprofil, trycker du på Konfigurera.

Eller gå till Inställningar och tryck på HTC BoomSound och adaptivt ljud.

3. Tryck på Starta och följ instruktionerna på skärmen för att ställa in din ljudprofil.
För att slå på/av din personliga ljudprofil som är inställd för dina hörlurar trycker du på reglaget HTC BoomSound och aaptivt ljud På/av.
Obs!:
  • Du kan lägga till en annan profil för samma eller ett par andra HTC BoomSound hörlurar. Tryck på HTC BoomSound och adaptivt ljud > .
  • HTC BoomSound är inte tillgänglig via HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-ljudutgång.

Balansera omgivande ljud med hörlurarna

Oavsett om du befinner dig i en bullrig miljö eller när du har flyttat till en tystare miljö kommer dina HTC BoomSound Adaptive Audio-hörlurar att anpassa sig till ljudnivåerna runt dig baserat på din personliga ljudprofil.
För att hörlurarna ska upptäcka och balansera omgivningsljudet när du lyssnar på musik eller tittar på en video, öppna meddelandepanelen och tryck sedan på meddelandet HTC BoomSound och adaptivt ljud.