HTC 10 evo‎

< < Menu

Startfältet

Startfältet ger dig tillgång till ofta använda program och andra genvägar med ett enda tryck. Du kan byta ut programmen i startfältet mot program som du ofta använder.
Viktigt:
  • Du kan endast anpassa startfältet i Klassisk layout.
  • Om du använder Fristilslayout kommer du endast att se startfältet på låsskärmen. De ikoner som visas kommer att vara desamma som du har i Klassisk layout.
  1. Tryck och håll ner på programmet som du vill ersätta, och dra ut det till .
  2. Tryck på för att gå till skärmen Program.
  3. Tryck och håll på ett program och dra det sedan till den lediga platsen i startfältet.