HTC 10 evo‎

< < Menu

Installera en programuppdatering

När HTC 10 evo är ansluten till internet och det finns en ny programvaruuppdatering, visas uppdateringsikonen i statusfältet.
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på systemuppdateringsmeddelandet.
  2. Om du inte vill hämta uppdateringen via din dataanslutning, välj Uppdatera endast via Wi-Fi.
  3. Tryck på Hämta.
  4. När hämtningen är klar, välj Installera nu och tryck sedan på OK.

HTC 10 evo startas om när uppdateringen är klar.