HTC 10 evo‎

< < Menu

Lära känna dina inställningar

Vill du ändra ringsignal, konfigurera en Wi‍-Fi-anslutning eller lägga till dina konton? Gör detta och mer i Inställningar.
  1. Öppna Inställningar från skärmen Program eller meddelandepanelen.
    • På Startsida, tryck på för att växla till skärmen Appar och tryck sedan på Inställningar.
    • Svep nedåt från den övre delen av skärmen för att öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Här är några grundinställningar som du kan ändra:
    • Tryck på På/av bredvid t.ex. Wi-Fi för att aktivera eller inaktivera funktionen. Tryck på objektet för att konfigurera dess inställningar.
    • Tryck på Ljud och meddelande för att ställa in en ringsignal, välja en ljudprofil eller konfigurera meddelandeinställningar.
    • Tryck på Skräddarsy för att ändra bakgrund, lägga till widgetar och program på startsidan med mera.
    • Tryck på Konton och synkronisering för att lägga till och logga in på dina olika konton, t.ex. e-post, sociala nätverk m.m.
    • Tryck på Säkerhet för att säkra HTC 10 evo, t. ex. med ett skärmlås.
    • Tryck på ett objekt i Förslag för att se nya eller rekommenderade inställningar att anpassa.
  3. Du kan också svepa åt höger på skärmen Inställningar för att se en lista över de viktigaste inställningarna och snabbt hoppa från en inställning till en annan. Eller tryck på i Inställningar för att snabbt hitta alternativ och inställningar.