HTC 10 evo‎

< < Menu

Låsskärm

• Svep uppåt på låsskärmen för att låsa upp skärmen.Eller tryck och håll ner fingeravtryckssensorn.
  • Tryck två gånger på ett meddelande för att gå direkt till motsvarande app.
  • Svep åt vänster eller höger på meddelandet för att ta bort det.
  • Tryck och håll nere ett meddelande för att tysta eller blockera meddelanden från programmet. Tryck på Fler inställningar för att anpassa meddelandeinställningarna.

Om du inte vill att innehållet i meddelanden ska visas på låsskärmen, gå till Inställningar > Ljud och meddelande > På låsskärmen och tryck sedan på Visa inga meddelanden.

• Om du vill ställa in ett skärmlås eller Smart lock, se Ställa in ett skärmlås för mer information.