HTC 10 evo‎

< < Menu

Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC 10 evo i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC 10 evo ligger i väskan.

Byta till Viloläge

För att stänga av skärmen och växla till Viloläge, tryck kort på STRÖM-knappen. Du kan också dubbeltrycka på låsskärmen.

HTC 10 evo sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag. Du kan ändra tiden innan HTC 10 evo går till viloläge genom att ställa in Skärmtimeout. För mer information, se Inställning för när skärmen ska stängas av.

Aktivera från Viloläge

• Tryck på STRÖM-knappen.
  • Använd Motion Launch för att väcka och låsa upp din telefon direkt till en app eller skärm. Se Motion Launch.