HTC 10 evo‎

< < Menu

Lägg till dina sociala nätverk, e-postkonton med mera

Du kan synkronisera kontakter, kalendrar och annan information från dina sociala nätverk, e-postkonton och onlinetjänster på HTC 10 evo. Beroende på kontotyp, ger inloggning på dina onlinekonton dig möjlighet att synkronisera uppdateringar mellan HTC 10 evo och nätet.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på den typ av som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ange din kontoinformation.
Tips:
  • I Inställningar > Konton och synkronisering trycker du på Automatisk synkronisering På/av-knappen för att ställa in automatiskt synkronisering av alla dina konton.
  • Du kan lägga till flera Google konton.

Synkronisera dina konton

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Automatisk synkronisering På/av-knappen för att starta eller stänga av automatisk synkronisering av alla dina konton.
  3. För att synkronisera manuellt individuella konton, tryck på en kontotyp och sedan på > Synkronisera nu på sidan Kontoinställningar.
Tips: På skärmen Kontoinställningar kan du också ändra synkroniseringsinställningarna för ett konto.

Ta bort ett konto

Ta bort konton från HTC 10 evo om du inte längre använder dem. När du tar bort ett konto tar det inte bort konton och information från själva onlinetjänsten.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på kontotyp.

Om du har loggat in på flera konton under en kontotyp, tryck på kontot som du vill ta bort.

3. Tryck på > Ta bort konto.
Viktigt: Vissa personuppgifter kan behållas av tredjepartsprogrammet när du tagit bort kontot från HTC 10 evo.
Relaterade guider