HTC 10 evo‎

< < Menu

Konfigurera HTC 10 evo för första gången

När du slår på HTC 10 evo för första gången — eller efter att du har gjort en fabriksåterställning — blir du uppmanad att konfigurera den.
Tips: Du kan aktivera TalkBack genom att navigera genom röståterkoppling innan du väljer språk. Tryck och håll ned två fingrar på skärmen tills du hör ett meddelande som säger att tillgänglighetsläge är aktiverat.
Gå igenom enhetskonfigurationen för att välja Internetanslutning, logga in på ditt Google konto, ställa in enhetskydd för HTC 10 evo och mer.
Använd Android säkerhetskopieringstjänst om du har använt den för att säkerhetskopiera din gamla telefon innan. När du tillfrågas på skärmen vilken enhet att återställa från trycker du på namnet på din gamla telefonmodell. Tryck på för att välja typ av objekt som du vill återställa och tryck sedan på Återställ för att fortsätta.

Annars trycker du på Återställ inte.

Om du har innehåll som mediefiler och data som du vill överföra från en gammal telefon, se Metoder för att överföra innehåll från din gamla telefon.
Obs!: En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter. För att undvika att det uppstår datakostnader, avaktivera dessa funktioner under Inställningar. För mer information om platstjänster, se Slå på och stänga av platstjänster.