HTC 10 evo‎

< < Menu

Minneskort

Använd ett minneskort för att lagra dina foton, videoklipp och musik. När du behöver frigöra utrymme på telefonminnet kan du även flytta vissa program till minneskortet, om programmen i fråga stöder denna funktion.
Obs!: Minneskortet är ett tillbehör som säljs separat.

Sätta i microSD-kortet

1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen – eller ett litet böjt pappersgem – i microSD-fackborttagningshål.
  3. Tryck in spetsen hela vägen in i hålet tills microSD-korthållaren matas ut.
  4. Dra ut microSD-korthållaren och lägg i microSD-kortet—med kontakterna nedåt—i kortplatsen.
  5. För att sätta tillbaka microSD-hållaren, centrera den först i spåret och skjut den hela vägen in.
  6. Tryck på locket som är kopplat till facket. Se till att luckan inte sticker ut från sidan.

Om det är första gången du sätter in microSD kortet, kan du bli ombedd att konfigurera det.

Montera bort minneskortet

När du vill ta ut minneskortet medan HTC 10 evo är på, ta ut minneskortet först så att filerna på minneskortet inte skadas eller korrumperas.
Viktigt: Om minneskortet används som internminne och det finns program på kortet, kommer du inte att kunna öppna dessa program efter att ha tagit bort kortet.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Lagring.
  2. Gör ett av följande:
    • Om minneskortet visas under Flyttbar lagring, tryck på bredvid kortets namn och tryck sedan på Mata ut.
    • Om minneskortet visas under Interminne, tryck på kortnamnet och sedan på > Mata ut.

Ta bort microSD-kortet

Viktigt: Avmontera microSD-kortet innan du tar bort det. Se Montera bort minneskortet.
  1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen – eller ett litet böjt pappersgem – i microSD-fackborttagningshål.
  3. Tryck in spetsen hela vägen in i hålet tills microSD-korthållaren matas ut.
  4. Dra ut microSD-korthållaren och ta ut microSD-kortet.
  5. För att sätta tillbaka microSD-hållaren, centrera den först i spåret och skjut den hela vägen in.
  6. Tryck på locket som är kopplat till facket. Se till att luckan inte sticker ut från sidan.

När du tagit ut microSD-kortet, se till att du sätter in den tomma microSD-korthållaren på sin plats igen.