HTC 10 evo‎

< < Menu

nano-SIM-kort

HTC 10 evo använder ett nano-SIM-kort.
Använd endast ett standard nano-SIM-kort. Isättning av ett modifierat kort som är tjockare än ett vanligt nano-SIM-kort kan göra att kortet inte passar ordentligt eller medföra skador på kortplatsen.
Image warning against using a modified SIM card.

Sätta in ett nano-SIM-kort

1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på utmatningsverktyget (eller ett litet böjt gem) i det lilla hålet intill nano-SIM-kortplatsen.
  3. Tryck in spetsen i hålet tills facket öppnas och dra sedan ut facket.
  4. Placera nano-SIM-kortet (kontakter nedåt) i facket.
  5. För att sätta tillbaka nano-SIM-hållaren, centrera den först i spåret och skjut den hela vägen in.
  6. Tryck på locket som är kopplat till facket. Se till att luckan inte sticker ut från sidan.

Ta bort ett nano-SIM-kort

Viktigt: Se till att stänga av HTC 10 evo innan du tar ut kortet.
  1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen – eller ett litet böjt pappersgem – i nano-SIM-fackborttagningshål.
  3. Tryck in spetsen hela vägen in i hålet tills korthållaren matas ut.
  4. Dra ut korthållaren och ta ut nano-SIM-kortet.
  5. För att sätta tillbaka nano-SIM-hållaren, centrera den först i spåret och skjut den hela vägen in.
  6. Tryck på locket som är kopplat till facket. Se till att luckan inte sticker ut från sidan.