HTC 10 evo‎

< < Menu

HTC 10 evo översikt

Efter att ha tagit ut HTC 10 evo från förpackningen, bekanta dig först med kortplatsernas lägen och de olika knappkontrollerna.
  1. STRÖM
  2. VOLYM
  3. Avståndssensor
  4. Meddelande-LED
  5. Hörlur
  6. Främre kamera
  7. microSD-kortplats
  8. nano-SIM-kortplats
  9. TILLBAKA
  10. Högtalare
  11. USB typ C-kontakt
  12. STARTSIDA / Fingeravtrycksläsare
  13. SENASTE PROGRAM
Viktigt:
Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.
Obs!:
Om du vill använda ett fodral eller skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köpa ett fodral eller skärmskydd för HTC 10 evo.