HTC 10 evo‎

< < Menu

Vad är speciellt med Kamera

Njut av att ta bra bilder med HTC 10 evo. Kamera-programmet har ett enkelt och organiserat gränssnitt för att göra det ska gå snabbt att växla läge och ändra inställningarna.

Slimmat och stilrent kameragränssnitt

Kameragränssnittet grupperar liknande bildlägen—såsom fototagningsläge—så att du snabbt kan hitta önskat läge och placerar lägen och deras inställningar sida vid sida för enkel åtkomst.

Du enkelt växla mellan fototagnings- eller videoinspelningsläge och andra lägen utan att behöva öppna den utskjutbara menyn genom att trycka på eller under slutarknappen. Du kan även bara trycka på för att snabbt växla mellan den främre kameran och huvudkameran.

Se Ta foton och spela in videor.

Två sätt att justera exponering

Tryck på skärmen och dra sedan fingret uppåt eller nedåt för att manuellt justera exponeringen. Eller slå på alternativet Tryck på automatisk exponering i kamerainställningarna så att du helt enkelt kan trycka på skärmen för att automatiskt ställa in exponering.

Se Snabbt justera exponeringen av dina bilder.

Bildstabilisering

Optisk bildstabilisering (OIS) minskar suddighet från handrörelser medan du fotar. Du får skarpare, ljusare och tydligare bilder, även i svagt ljus.

Selfies

Spela in video i högupplöst ljud

Spela in video med kameran med ett högupplöst ljud på 24-bitar. Se Slå på högupplöst ljud för mer information.

Kapacitet på Pro-nivå

Pro-läget ger dig kontroll över fotograferingen på professionell nivå. Ta RAW-bilder och få full kontroll över kamerainställningarna. Se Ta ett RAW-foto och Manuell justering av kamerainställningar .

Kameran tar RAW-bilder i DNG-format. RAW-filen innehåller mer bildinformation för efterbehandling i Google Foto-appen eller ett grafikprogram på datorn.

Hyperlapse

Hyperlapse gör att du kan få saker att hända snabbare ända upp till 12 gånger, och välj delar av videon som du vill ändra hastigheten för. Se Spela in en Hyperlapse video.