Säkerhetskopia och överföring

Överföra iPhone-innehåll

Hämta och installera programmet Google Drive på din iPhone, och använd det för att säkerhetskopiera iPhone innehåll till ditt Google-konto. För att få veta hur man gör går du till https://www.android.com/switch/.

På din HTC-telefon, se till att logga in på samma Google-konto som du använde för att säkerhetskopiera din iPhone. Dina kontakter, kalender, foton och videor synkroniseras sedan till din HTC-telefon.