HTC Desire 828‎

Guide Downloads

< < Menu

Google aplikacije

Računajte na paket Google aplikacija na HTC Desire 828 uređaju da Vam pomogne da budete produktivni, surfujete Internetom, da se zabavite i još mnogo toga.

Gmail

Gmail Vam omogućava da šaljete i primate e-mailove sa Vašeg Google naloga ili iz drugih e-mail naloga—sve to u jednoj praktičnoj aplikaciji.

Google Chrome

Koristite Google Chrome da surfujete Internetom, pretražite veb i obeležite omiljene sajtove.

Google Disk

Sačuvajte svoje fotografije, dokumente i druge datoteke na Google Disk kako biste im mogli pristupiti sa svog uređaja HTC Desire 828 , računara ili nekog drugog mobilnog uređaja. Kao dodatak memoriji koju ste dobili sa Vašim Google Disk, možda imate pravo da besplatno dobijete dodatnu onlajn memoriju. Prijavite se na svoj Google nalog na HTC Desire 828 —ne preko računara ili nekog drugog HTC uređaja—kako biste iskoristili ovu ponudu.

Google Maps

Google Maps omogućuju Vam pretraživanje Vaše trenutne lokacije, uvid u trenutno stanje u saobraćaju i primanje detaljnih uputstava za smer do Vaše destinacije.

Takođe, pružaju alat za pretragu, gde možete pronaći zanimljiva mesta ili adresu na karti ili pogledati mesta sa nivoa ulice.

Google Play Muzika

Google Play Мuzika Vam omogućava da kreirate svoju muzičku biblioteku, reprodukujete svoje omiljene numere i kupite najnovije albume ili pesme od hiljade umetnika širom sveta.

YouTube

Možete podeliti ili proveriti popularne video-zapise pomoću aplikacije YouTube.

Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?