HTC Desire 828‎

Guide Downloads

< < Menu

Korišćenje HTC kreiranje rezervne kopije

Uštedite vreme i poštedite se nerviranja zbog ponovnog kreiranja personalizovanog HTC Desire 828 iskustva kada obavite fabričko resetovanje ili kupite drugi telefon. Na HTC Desire 828 , koristite HTC kreiranje rezervne kopije da obavite dnevno kreiranje rezervne kopije na oblak da biste sledeći put jednostavno obnovili sadržaj i podešavanja.

HTC kreiranje rezervne kopije koristi Vašu Google Disk ili Dropbox memoriju da bi sačuvalo vaš sadržaj i podešavanja.Ono može da kreira rezervnu kopiju i obnovi sledeće:

Lična podešavanja Ona uključuju vaše izvore vesti u HTC BlinkFeed-u, vidžete, pozadinu, raspored početnog ekrana i tonove zvona.
Nalozi i lozinke HTC kreiranje rezervne kopije čuva prijavne akreditive za mnoge popularne naloge e-pošte i društvenih mreža, kao što su Exchange ActiveSync, Outlook.com i POP/IMAP.
Aplikacije i podešavanja One uključuju vaše kontakte sačuvane na HTC Desire 828 , tekstualne pozive, istoriju poziva, veb obeleživače, Wi‍-Fi mreže, besplatne aplikacije koje ste instalirali, veličinu mreže i redosled sortiranja na ekranu Aplikacije i još mnogo toga.

Kreiranje rezervne kopije za HTC Desire 828 na Google Disk

Uključite HTC kreiranje rezervne kopije da biste obavljali svakodnevno kreiranje rezervne kopije vašeg telefona preko Wi‍-Fi. Uključite ga tako što ćete izabrati Svakodnevno kreiraj rezervnu kopiju telefona dok obavljate podešavanja na uređaju. Ukoliko to niste uradili, koristite aplikacijuHTC kreiranje rezervne kopije.
Važno: Zavisno od količine sadržaja, obavljanje ručnog kreiranja rezervne kopije podataka preko veze za prenos podataka može uzrokovati dodatne troškove i trajati dugo. Preporučeno je korišćenje Wi‍-Fi veze.
 1. Na Početnom ekranu dodirnite , a zatim pronađite i dodirnite HTC kreiranje rezervne kopije.
 2. Dodirnite Uključi automatsko kreiranje rezervne kopije.
 3. Pobrinite se da bude izabrano Svakodnevno kreiraj rezervnu kopiju telefona, a zatim dodirnite Dalje.
 4. Prijavite se na svoj HTC nalog tako što ćete se prijaviti svojim Google nalogom ili Facebook nalogom.
 5. Da biste obavljali svakodnevno kreiranje rezervne kopije, pobrinite se da prekidač Automatsko kreiranje rezervne kopije bude uključen. Takođe možete da dodirnete Kreiraj rezervnu kopiju sada da biste ručno kreirali rezervnu kopiju bilo kada.
Datum najskorije rezervne kopije videćete pod stavkom Istorija kreiranja rezervne kopije.

Obnavljanje rezervne kopije na HTC Desire 828 saGoogle Disk

Ukoliko ste već kreirali rezervnu kopiju vašeg telefona na memoriji na mreži, možete da obnovite rezervnu kopiju na HTC Desire 828 ili na novi HTC telefon.
Važno:
 • Zavisno od količine sadržaja, obnavljanje rezervne kopije na telefon preko veze za prenos podataka može uzrokovati dodatne troškove i trajati dugo. Preporučeno je korišćenje Wi‍-Fi veze.
 • Za povratak plaćenih aplikacija, potrebno ih je preuzeti i instalirati iz aplikacije Google Play.
 1. Kada prvi put uključite novi HTC telefon ili nakon fabričkog resetovanja, izaberite Obnovi iz HTC kreiranja rezervne kopije na ekranu Prenos ili obnova.
 2. Pobrinite se da se prijavite koristeći isti nalog koji ste ranije koristili za kreiranje rezervne kopije telefona. Tada će se prikazati vaša istorija kreiranja rezervne kopije.
 3. Odaberite rezervnu kopiju, a zatim dodirnite Dalje.
 4. Ukoliko ste koristili svoj HTC nalog ili Facebook nalog za kreiranje rezervne kopije telefona, prijavite se na svoj Google nalog da biste pristupili Google Disk.
 5. Pratite uputstva na ekranu da biste obnovili rezervnu kopiju i nastavili sa podešavanjem telefona.
 6. Otvorite panel Obaveštenja kako biste proverili da li ima obaveštenja za završetak podešavanja telefona.

Besplatne aplikacije možete povratiti sa Google Play-u pozadini, a proces možete pratiti u delu statusne trake sa obaveštenjima.

Nakon što se sve aplikacije ponovo instaliraju, prečice ekrana Aplikacije i Početnog ekrana biće organizovane kao pre kreiranja rezervne kopije. Možete nastaviti sa korišćenjem telefona dok se aplikacije obnavljaju.

Savet: Takođe možete otvoriti aplikaciju HTC kreiranje rezervne kopije, a zatim dodirnite Obnovi iz rezervne kopije. Samo proverite da li ste već prijavljeni na isti nalog koji ste ranije koristili za kreiranje rezervne kopije telefona.

Obnavljanje rezervne kopije će presnimiti trenutne podatke i podešavanja na HTC Desire 828 .

Prelazak sa prethodne memorije na mreži na Google Disk

Nakon što obnovite sačuvanu rezervnu kopiju iz svoje Dropbox memorije u uređaju HTC Desire 828 , ne zaboravite da promenite memoriju rezervne kopije i od sada koristite Google Disk.
 1. Na Početnom ekranu dodirnite , a zatim pronađite i dodirnite HTC kreiranje rezervne kopije.
 2. Dodirnite Promeni podešavanja rezervne kopije.
 3. Dodirnite > Izaberite uslugu skladištenja.
 4. Izaberite Google Disk, a zatim dodirnite U redu.
 5. Prijavite se na svoj Google nalog, ukoliko to još uvek niste uradili.
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?