HTC Desire 828‎

Guide Downloads

< < Menu

Vrste memorije

Da li želite da znate koje vrste memorije možete da koristite za Vaše aplikacije, podatke i datoteke?

HTC Desire 828 ima ove sledeće tipove memorije:

Memorija telefona

Ova memorija kombinuje internu memoriju u kojoj se čuvaju aplikacije, e-pošta, podaci i tekstualne poruke i memoriju datoteke u kojoj se čuvaju fotografije, video-zapisi i muzičke datoteke.

Ukoliko vam ponestaje memorija telefona, pogledajte Pravljenje više prostora u memoriji za neke savete o tome kako da oslobodite prostor.

Memorijska kartica

Memorijsku karticu koristite za čuvanje više datoteka. Možete podesiti neke aplikacije da čuvaju podatke ili datoteke direktno na karticu.

USB memorija

Kada uključite USB memorijski uređaj (kao što je USB fleš disk ili čitač SD kartice), možete da pregledate fotografije ili video-zapise sačuvane na uređaju direktno iz Galerija i da reprodukujete pesme sačuvane na uređaju u aplikaciji Muzika. Takođe možete da otvorite PDF-ove i uredite Office dokumente.

Potreban Vam je poseban kabl za povezivanje HTC Desire 828 i USB memorijskog uređaja. HTC Desire 828 podržava USB memorijske uređaje (osim prenosivih čvrstih diskova) do 128 GB.

Važno:
  • Premeštanjem aplikacija na memorijsku karticu ne pravi se sigurnosna kopija aplikacija. Ako izvršite fabrički reset, Vaš telefon će izgubiti te aplikacije. Biće potrebno da ih ponovo instalirate.
  • Kada izvadite memorijsku karticu i ubacite je u drugi telefon, aplikacije na memorijskoj kartici se neće automatski instalirati na drugi telefon. Biće potrebno da ih ponovo instalirate.
Povezani „Kako da“
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?