HTC Desire 825‎

Guide Downloads

< < Menu

Google aplikacije

Računajte na paket Google aplikacija na HTC Desire 825 uređaju da Vam pomogne da budete produktivni, surfujete Internetom, da se zabavite i još mnogo toga.

Gmail

Šaljite i primajte e-mail poruke sa svojih Google naloga ili sa drugih naloga elektronske pošte.

Gmail Vam sada omogućava i da dodajete svoju Microsoft Exchange ActiveSync poslovnu e-poštu.

Google Calendar

Zakažite događaje, dogovore i sastanke. Google Calendar će ih sinhronizovati sa vašim Google nalogom tako da će vas vaši kalendarski događaji i podsetnici svuda pratiti.

Google Chrome

Surfujte Internetom, pretražite veb i obeležite omiljene sajtove.

Google Drive

Sačuvajte svoje fotografije, dokumente i druge datoteke na Google Drive kako biste im mogli pristupiti sa svog uređaja HTC Desire 825, računara ili drugih uređaja. Kao dodatak memoriji koju ste dobili sa Vašim Google Drive, možda imate pravo da besplatno dobijete dodatnu onlajn memoriju. Prijavite se na svoj Google nalog na HTC Desire 825—ne preko računara ili nekog drugog HTC uređaja—kako biste iskoristili ovu ponudu.

Google Maps

Pratite svoju trenutnu lokaciju, steknite uvid u trenutno stanje u saobraćaju i primajte detaljna uputstava za smer do Vaše destinacije.

Takođe, pružaju alat za pretragu, gde možete pronaći zanimljiva mesta ili adresu na karti ili pogledati mesta sa nivoa ulice.

Google Play Muzika

Kreirajte svoju muzičku biblioteku, reprodukujte svoje omiljene numere i kupite albume ili pesme.

YouTube

Možete podeliti ili proveriti najnovije viralne video-zapise.

Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?