HTC Desire 825‎

Guide Downloads

< < Menu

Prva podešavanja HTC Desire 825

Kada prvi put uključite HTC Desire 825 - ili nakon što obavite fabričko resetovanje, potrebno je da zadate podešavanja.
Savet: Možete uključiti opciju TalkBack kako biste upravljali svojim uređajem govorom pre odabira jezika. Pritisnite i držite dva prsta na ekranu dok ne začujete obaveštenje da je uključeno stanje dostupnosti.
Postupajte prema uputstvima na ekranu kako biste odabrali vrstu povezivanja na Internet, prijavili se naGoogle nalog, zadali sigurnosna podešavanja svog HTC Desire 825 i drugo.
Koristite Android Uslugu kreiranja rezervne kopije ako ste je koristili na svom starom telefonu. Na ekranu Nabavite svoju aplikaciju i podatke, dodirnite Obnovi iz ove rezervne kopije. Iz menija izaberite svoj stari telefon ako želite da vratite svoje aplikacije iz prethodnog telefona za koji ste kreirali rezervnu kopiju korišćenjem Android usluge za kreiranje rezervne kopije.

U suprotnom, dodirnite Podesite kao novi uređaj.

Napomena:
Neke funkcije koje se povezuju na Internet, kao što su službe prema mestu gde se nalazite ili automatsko sinhronizovanje onlajn naloga, mogu prouzrokovati dodatne troškove za prenos podataka. Kako biste izbegli nekontrolisani promet podataka, isključite navedene funkcije u Podešavanjima. Za više informacija o uslugama određivanja lokacije, pogledajte Uključivanje i isključivanje usluga lokacije.
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?