HTC Desire 825‎

Guide Downloads

< < Menu

Šta mogu da uradim ako sam zaboravio svoju lozinku za zaključavanje ekrana, PIN ili šemu na HTC Desire 825?

Ako ste zaboravili ili izgubili svoju lozinku za zaključavanje ekrana, PIN ili šemu, imate do pet pokušaja da otključate svoj telefon. Ako to ne uspe, imaćete na raspolaganju dodatne pokušaje.

Prvo, proverite da li ste pravilno uneli lozinku, PIN ili šemu. Ako ste i dalje neuspešni nakon nekoliko pokušaja, jedini način za otključavanje telefona je da sprovedete fabričko resetovanje. Ali pre nego što to učinite, budite sigurni da ste svesni sledećeg:
  • Fabričko resetovanje će izbrisati sve podatke, medije i datoteke iz memorije telefona. Njih ćete izgubiti i nećete moći da ih obnovite ako ih prethodno niste sinhronizovali ili napravili rezervnu kopiju.
  • Vodite računa da znate ime svog Google naloga i lozinku. Biće vam potrebni da biste otključali telefon posle fabričkog resetovanja.

    Ukoliko su podešeni Google nalog i zaključavanje ekrana, možda je omogućena Zaštita uređaja, što znači da ćete nakon fabričkog resetovanja morati da se prijavite koristeći isti Google nalog kojim ste bili prijavljeni na telefon. Ako ste zaboravili lozinku Google svog naloga, koristite web pregledač na svom računaru i idite na www.google.com/accounts/recovery da biste prvo resetovali svoju lozinku.

Evo kako da izvedete fabričko resetovanje pomoću hardverskih tastera na HTC Desire 825.

  1. Isključite telefon.
  2. Istovremeno pritisnite i zadržite tastere za POVEĆANJE JAČINE ZVUKA, SMANJENJE JAČINE ZVUKA i NAPAJANJE 5 sekundi ili duže.
  3. Otpustite ove tastere kada vidite ekran bootloader-a.
  4. Pritisnite SMANJENJE JAČINE ZVUKA da biste izabrali opciju Fabričko resetovanje, a zatim pritisnite dugme NAPAJANJE.
    Upozorenje: Vodite računa da ne odaberete druge opcije na ekranu bootloader-a. Na taj način možete da poništite garanciju ili uništite svoj telefon.
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?