Dual Display

HTC U Ultra introduserer en sekundær skjerm som gir deg nødvendig informasjon på fingertuppene. Den store skjermen på denne telefonen egner seg glimrende for daglige aktiviteter. Den sekundære skjermen egner seg for rask, praktisk tilgang til tingene du bruker mest – for eksempel dine favorittkontakter, appsnarveier, hendelsesvarslinger og annet.

Hvis du vil lære hva du kan gjøre på den sekundære skjermen, se Hva er den sekundære skjermen?.