Vise fotografier og videoer

Viktig: Når du åpner Google Bilder for første gang, logger du deg på Google-kontoen hvis du blir bedt om det, og velger om du vil slå sikkerhetskopiering og synkronisering av eller på.
  1. På startskjermbildet klikker du på , og finner frem til og klikker på Bilder.

Du vil se dine lokale og synkroniserte bilder og videoer organisert etter dato.

2. Hvis du vil bytte til en annen visning, klikker du på > Layout, og velger hvordan du vil vise mediefilene dine.
  3. Klikk på en miniatyr for å vise den på full skjerm.
    Tips: Videoer innspilt i 3D Audio er merket med . Bruk hodetelefoner under avspilling av video for å oppleve oppslukende lyd.
  4. Hvis du vil vise bare bilder og videoer som er lagret i telefonens lagringsområde og lagringskort, klikker du på Vis navigasjonsskuff-knapp for å åpne utstikkermenyen og klikker på Enhetsmapper.