Bruke Zoe-kamera

Hent mer enn bare et stillbilde. Med Zoe-kamera kan du fange levende øyeblikk som et bilde og 3 sekunder som HD-video.
Viktig: Enkelte kamerainnstillinger er ikke tilgjengelige når du bruker Zoe-kamera, for eksempel zooming.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Zoe-kamera-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Når du er klar til å ta bildet, trykker du på .

Når lukkerutløserikonet sakte blir rødt, fortsetter du å holde telefonen stødig mens kameraet fanger bildet og den tresekunders videoen.

Tips: Når du tar bildet ved hjelp av Zoe-kamera, er det god praksis å holde HTC U Ultra stødig for å fange motiver i bevegelse mot en statisk bakgrunn.